Even voorstellen:

Jorn Koekoek

Wintermens, Wereldreiziger, Sportman.

Met mijn passie voor (Extreme) sporten en reizen begon ik verhalen te vertellen via film en later ook met animatie.  

Als ik niet achter mijn computer zit ben ik waarschijnlijk aan het skydiven, duiken, snowboarden of hang in het calisthenics rek. 

Mijn missie: Stoere content maken zonder grenzen. The sky is not the limit.

Waarom Metal Chameleon?

Content without boundaries

Jorn koekoek

Ik ben altijd opzoek naar avontuur en dat ging verder dan de grenzen van defensie. Van de jungle in Colombia naar de zoutvlaktes van Bolivia door de woestijn van Namibië naar extreme hoogtes op de chimborazo vulkaan in ecuador. Wingsuit vliegen en freeflyen, met zuurstof naar de diepste grotten in de oceaan. Ik wil verhalen vertellen, verhalen met emotie, verhalen zonder grenzen en dat doe ik hier bij metal Chameleon.

Content without boundaries

Kameleons hebben karakteristieke kenmerken. Een kameleon gebruikt verschillende kleuren om zich uit te drukken, op te gaan in camouflage en om te communiceren. Metaal is een van de meest complexe elementen die er zijn, het is keihard is er in vele varianten en kan hoe dan ook worden gevormd. De manier hoe licht op een metaal oppervlak reageert, geeft het een bijzondere uitstraling.

Die bijzondere uitstralingen creeren wij voor je door het zo te vormen dat het bij je past met verschillende kleuren creeren we duidelijke communicatie. Daarin maken wij het verschil. Kameleons zijn de beste in transformatie, verandering en aanpassing in de snelgroeiende industrie.

Metal Chameleon kan je helpen om je verhaal op elke gewenste manier te vertellen en te visualiseren door 2D / 3D animaties, motion graphics en / of film te maken. Zelfs de combinatie tussen film en animatie is mogelijk.

Ons team

Samen sta je sterk en kan je mooiere producten maken.

Caroline Verhoeve

Qcites

Marketing & Communicatie

Jord Verheij

Content

Creative Director Camera / Editor

Guido Hirzmann

Motionsnacks

Motiongraphic design

Frerik van Dokkum

Dokdesign

Grafisch design